Units per Mira'm

La plataforma solidària de falles “Units per a molts” i la Fundació Mira'm enregistren el CD musical “Units per Mira'm”. Des de la plataforma solidària de falles “Units per a molts” i la Fundació Mira'm estem treballant en un projecte conjunt de captació de fons i divulgació de la Fundació.


  El CD “Units per Mira'm” amb les veus dels xiquets i de les xiquetes de la plataforma solidària es podrà vendre a la campanya de Nadal. 
  Els xiquets i les xiquetes amb trastorn de l'espectre autista de la fundació aportaran les il·lustracions de la portada amb els seus dibuixos 
           La recaptació de la venda s'entregarà íntegrament a la fundació Mira'm


  El projecte consisteix en l'enregistrament del CD “Units per Mira'm” que conté 10 cançons populars i 2 d'autor dedicades a les persones amb TEA creades per Marcel·li García (membre de riu turia riu, professor de música i director de la coral juvenil de la societat coral El Micalet) i per Maria López i Xelo Rodríguez (professores de música).
  Les cançons seran cantades pels xiquets i les xiquetes de les diferents falles que conformen la plataforma solidària, (la falla Santa Maria Micaela - Martí l'Humà, la falla General Llorens - Marco Merenciano "Els Generals", la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, la falla Borrull–Socors i la falla Plaça Pintor Segrelles) mentre que els xiquets i les xiquetes de la fundació realitzaran els dibuixos de la caràtula del CD i de la cartelleria; a més cantaran part de les tornades, i s'inclouran les seues tararetjos i frases entre cançó i cançó. El CD es presentarà per a la campanya de Nadal.  La fundació Mira'm és una entitat d'inciativa social sense ànim de lucre que el seu objectiu principal és millorar la qualitat de vida de les persones amb Trastorns de l'Espectre Autista i la de les seues famílies i està considerada d'utilitat pública, la qual cosa suposa una deducció en els donatius del 35% de la quota íntegra de la Base Imposable en l'Impost de Societats per a empreses i del 25% per a les persones físiques sobre l'impost de la Renda.


  La fundació Mira'm demana col·laboració amb el projecte a entitats donants, oferint un pla de comunicació que consistix en divulgació en la web, en la carteleria del concert de presentació (cartells i programa / díptic de divulgació de la fundació) i en la impressió del logotip de l'empresa en la contraportada del CD.


  Comentarios

  Entradas populares de este blog

  Ninots 2011 Els Generals

  INDUMENTARIA MASCULINA VALENCIANA